Dostupnost výrobků!

Vážení zákazníci,
pro dostupnost vašeho výrobku si rozklikněte ROLETOVÉ MENU žádaného rozměru na podstránce.
Dostuposť ověřte popřípadě telefonicky na čísle + 420 775 900 401.

Blog o moderních koupelnách

U nás se dozvíte vždy aktuální novinky a trendy ze světa koupelen.

Elegantní kombinace koupelny a prádelny

Elegantní kombinace koupelny a prádelny

V dnešních moderních domech a bytech je prostor často drahocenný. To je důvod, proč se stále více lidí rozhoduje pro kombinaci koupelny a prádelny. Tato kombinace může být elegantní a funkční, pokud se správně navrhne a zrealizuje.

Vana pod oknem

Vana pod oknem

Představte si koupelnu, která se noří ve slunečním světle, s výhledem na klidnou zahradu nebo rušné město. Ve středu této oázy relaxu se majestátně tyčí samostatně stojící vana, umístěná přímo pod oknem. Toto není jen sen, ale realita, kterou si můžete dopřát i vy.

Koupelna inspirovaná Marokem

Koupelna inspirovaná Marokem

Představujeme vám fascinující svět marockého designu a jak můžete tuto exotickou inspiraci implementovat do své koupelny. Maroko, země bohatá na kulturu a historii, nabízí styl, který je záhadný, barevný a naprosto nezaměnitelný. Pojďme se podívat, jak můžete vytvořit koupelnu inspirovanou Marokem, která vám přináší pohodu a exotiku každý den.

Jak zařídit malou koupelnu a toaletu v bytech efektivně a prakticky?

Jak zařídit malou koupelnu a toaletu v bytech efektivně a prakticky?

Malá koupelna může být výzvou, ale s několika inteligentními řešeními můžete vytvořit prostor, který nejen vypadá dobře, ale je také efektivní a praktický. V tomto článku se podíváme na způsoby, jak využít každý kout a vytvořit pořádek a harmonii v malém koupelnovém prostředí.

Malý byt. Jak na to se zařízením?

Malý byt. Jak na to se zařízením?

V dnešním uspěchaném světě je každý metr čtvereční cenný, a proto jsme se rozhodli podělit se s vámi o několik nápadů, jak efektivně a vkusně zařídit koupelnu v malém bytě. Při zařizování malého bytu je klíčové být kreativní a využít každý možný centimetr.

Aktuální trendy bytového designu

Aktuální trendy bytového designu

Bydlení se stává víc než jen místem k životu. Je to prostor, kde se odehrává náš život, kde trávíme čas se svými blízkými a kde nacházíme klid. Aktuální designové trendy nám přinášejí zajímavé a inovativní způsoby, jak přetvořit naše domovy na místa, kde se budeme cítit komfortně a inspirováni. Zde je přehled některých aktuálních trendů v bydlení:

Zrcadla do koupelny s osvětlením

Zrcadla do koupelny s osvětlením

Stvořeno s ohledem na vaše pohodlí a moderní design, naše LED zrcadla do koupelny poskytují více než jen odraz. Jsou spojením funkčnosti, technologie a stylu, které zároveň přidají koupelně zcela nový rozměr. Ať jsou to vypínačová, dotyková, multifunkční nebo senzorová zrcadla, v naší nabídce naleznete různé tvary a designy, které se přizpůsobí vašemu vkusu a potřebám.

Okouzlující mramorové koupelny ve znamení luxusu

Okouzlující mramorové koupelny ve znamení luxusu

Mramorové koupelny v posledních letech zdobí stránky mnoha designérských časopisů. Tento exkluzivní typ koupelen s sebou nese špičkový design, trvanlivost a kousek přírody do vašich osobních prostor. Jedná se o nadstandardní řešení velkých koupelnových prostor.

Jak ušetřit za vodu v koupelně

Jak ušetřit za vodu v koupelně

Každý z nás může přispět k ochraně životního prostředí i snížením nákladů za vodní a stočné jednoduchými, ale účinnými kroky. Myslete na budoucnost a udělejte zodpovědná rozhodnutí při používání vody ve vaší domácnosti. Společně můžeme přispět k udržitelnější planetě pro budoucí generace.

Luxusní vany v designové koupelně

Luxusní vany v designové koupelně

Vítejte v naší exkluzivní kolekci luxusních samostatně stojících van, které vás vtáhnou do světa bezkonkurenčního designu a pohodlí pro vaši koupelnu! Každá vana dEluxe je jedinečná a navržena tak, aby vám přinesla neopakovatelný zážitek ke koupání a relaxaci. Naše luxusní vany jsou vytvořeny s důrazem na exkluzivní design a elegance. Jsou symfonií kreativity a vkusu, která přinese do vaší koupelny dotek luxusu a prestiže.

Luxusní koupelny snů s výhledem do zahrady

Luxusní koupelny snů s výhledem do zahrady

Úžasný zážitek v luxusních a moderních koupelnách s výhledem do zahrady. Současné designové trendy odrážejí moderní koupelny, které jsou spíše útočištěm, únikem od každodenního zmatku rušného života a stresující kariéry. Ty nejlepší jsou navrženy s luxusními prvky, jako jsou vany, parní sprchy.

Nápady do malé koupelny

Nápady do malé koupelny

Jak vytvořit jedinečnou koupelnu s mnoha nápady? Každý člověk chce mít doma koupelnu, která vypadá dobře a vyhovuje jeho potřebám. Nápady na malou koupelnu mohou být velmi užitečné, když chcete vybudovat prostor, který bude vyhovovat vašemu stylu a zároveň budete efektivně využívat prostor.

Designové trendy koupelen pro rok 2023

Designové trendy koupelen pro rok 2023

Designové trendy koupelen se neustále mění a přizpůsobují se životnímu stylu a moderním trendům. V roce 2023 bude pokračovat trend odvážných barev a vzorů, jako jsou geometrické tvary, barevné bloky a jemné pastelové odstíny.

Hydromasážní boxy v luxusní koupelně

Hydromasážní boxy v luxusní koupelně

Relaxujte jako ve wellnesu! Pořiďte si do vaší koupelny hydromasážní boxy v luxusním provedení.

Jaké jsou barevné trendy do koupelen pro rok 2023?

Jaké jsou barevné trendy do koupelen pro rok 2023?

Je opravdu snadné pochopit, proč si společnost Pantone vybrala purpurovou jako nejžhavější barvu pro rok 2023. Je to poutavý odstín pro váš domov, který dokáže vytvořit teplou, útulnou atmosféru nebo odvážný, jasný vzhled. Existuje mnoho způsobů, jak můžete být kreativní s touto bohatou, zářivou barvou.

Koupelnové vybavení a doplňky

Koupelnové vybavení a doplňky

Při zařizování koupelny dbejte na každý detail, aby vytvářel prostor jeden celek. Kombinujte nejen barvy, ale i materiály, které se k sobě hodí. Snažte se být nadčasový, přece koupelnu nezařizujeme na 10 let, ale na delší dekádu. Aby se nám ulítlé nápady časem nezunovaly.

Koupelna ve stylu Oriental Boho

Koupelna ve stylu Oriental Boho

Recyklovatelnost, životní cyklus přírodních materiálů a udržitelnost je hlavní fylosofií Boho stylu. Zrecyklované dřevo, které se znovu zpracuje a natře, hodně zeleně, které zapadají do téměř bílého nebo béžového interiéru koupelně. 

Bezbariérové ​​vany pro seniory

Bezbariérové ​​vany pro seniory

Nedostatek fyzické aktivity, cvičení, nadváha, obezita, ale i nesprávná výživa vede ve stáří ke snížení mobility. Rostoucí výskyt sedentarismu, přílišného sezení je narůstajícím zdravotním problémem. 

Design koupelny v anglickém stylu

Design koupelny v anglickém stylu

Tradiční anglická koupelna je inspirována koupelnami v anglických venkovských domech ze 17. a 18. století. Přestože existuje mnoho způsobů jak lze tento specifický styl interpretovat, jednoznačně můžeme mluvit o rustikální stylu...

Luxusní koupelny hvězd, které inspirují

Luxusní koupelny hvězd, které inspirují

Vstupte do krásných a moderních koupelen Kourtney a Khloé Kardashian, Jennifer Aniston a dalších.

Moderní koupelny - inspirace a nápady

Moderní koupelny - inspirace a nápady

Plánujete rekonstruovat koupelnu a hledáte nápady na design koupelny? Inspirujte se různorodým designem moderních koupelen.

Koupelnové trendy, které ovládnou váš domov

Koupelnové trendy, které ovládnou váš domov

Inspirující nápady od designérů, které nás čekají v renomování koupelen během roku 2022. Představujeme vám základní znaky nadcházejících trendů.

I chalupa či srub může mít svou moderní koupelnu

I chalupa či srub může mít svou moderní koupelnu

Vytvořte si relaxační útočiště na vaší víkendové chalupě, kde se budete oddávat relaxu a wellnessu. Koupelny na chalupách mají své romantické kouzlo, mohou ve vás probudit kreativitu, ale i klid

Stylové japonské koupelny

Stylové japonské koupelny

V Japonsku jsou koupelny poněkud jiné než ty, na které jsme zvyklí v našem evropském regionu. Navíc jsou Japonci ekologický národ a při tvorbě koupelen myslí na životní prostředí. Jedním z nich je využití odtečené vody z umyvadla, kterou zrecyklují ke splachování toalet.

Koupelna v mediteránském stylu

Koupelna v mediteránském stylu

Ať už řešíte přestavbu koupelny s pomocí koupelnového designéra, architekta nebo dodavatele, měli byste mít alespoň minimální představu v jakém stylu by měla být realizována vaše koupelna. Vědět určit svůj oblíbený styl pomůže vašemu...

Vánoční atmosféra v luxusní koupelně

Vánoční atmosféra v luxusní koupelně

Inširativní a jednoduché nápady do každé koupelny během vánočních svátků. Stačí jen malá představivost, pár zelených rostlin a vánočních světel. Úžasné atmosféra za minimální rozpočet.

Minimalismus v koupelně

Minimalismus v koupelně

Elegacia, čistota, jemné farby sú hlavné charakteristické znaky minimalistického štýlu. Minimalistický dizajn je obľúbeným trendom v interiérovom dizajne už niekoľko desaťročí.

Moderní koupelny v industriálním stylu

Moderní koupelny v industriálním stylu

Průmyslový design koupelny se zaměřuje především na silné a odolné materiály. Mosaz, měď, ocel, beton ....

Retro koupelny, které vás oslní

Retro koupelny, které vás oslní

Pokud vás fascinuje retro design a peníze potřebujete investovat na nákup samostatně stojící vany

Retro koupelny, které vás osln

Pokud vás fascinuje retro design a peníze potřebujete investovat na nákup samostatně stojící vany či jiných potřebných..

Luxusní koupelny pro mladé

Konečně se vám podařilo předělat své bydlení a potřebujete dokončit koupelnu. Poradíme pár nápadů, jak na to.

Stylové japonské koupelny

Japonci ekologický národ a při tvorbě koupelen myslí na životní prostředí. Jedním z nich je využití odtečené vody z umyvadla, kterou zrecyklují...

LED zrcadla v koupelně

LED zrcadlo se nijak neliší od běžného zrcadla, které jste umístili do své koupelny, kromě toho, že první je vybaveno LED světly.