Dostupnost výrobků!

Vážení zákazníci,
pro dostupnost vašeho výrobku si rozklikněte ROLETOVÉ MENU žádaného rozměru na podstránce.
Dostuposť ověřte popřípadě telefonicky na čísle + 420 775 900 401.

Vana pod oknem

Představte si koupelnu zalitou slunečním světlem s výhledem na klidnou zahradu nebo rušné město. Uprostřed této oázy relaxu se majestátně tyčí samostatně stojící vana, umístěná přímo pod oknem. To není jen sen, ale realita, kterou si můžete dopřát i vy.

Vaňa pod oknem je kouzelným prvkem, který dokáže proměnit vaši koupelnu na moderní a luxusní oázu klidu. Nabídne vám jedinečný zážitek z koupání, kdy se můžete kochat výhledem a zároveň relaxovat v teplé vodě.

Proč si vybrat vanu pod oknem?

Estetický dopad: Vaňa pod oknem je úchvatným designovým prvkem, který dodá vaší koupelně punc originality a luxusu. Kromě praktické funkce se stává i dominantou celého interiéru.

Přirozené světlo: Koupání v slunečním světle má blahodárné účinky na psychiku i fyzické zdraví. Vaňa pod oknem vám umožní naplno si ho vychutnat a proměnit běžný koupel na relaxační zážitek.

Pocit prostoru: Umístění vany pod okno opticky zvětší vaši koupelnu a dodá jí vzdušnost. Je to ideální řešení pro menší prostory, které tak získají na lehkosti a budou působit prostorněji.

Rozmanitost: Na trhu je dostupná široká nabídka van různých tvarů, materiálů a velikostí. Najdete tak vanu, která se perfektně hodí do vaší koupelny a splní všechny vaše požadavky.

Vana pod oknem

Co je důležité zvážit při výběru vany pod oknem?

Velikost okna: Okno by mělo být dostatečně velké, aby umožnilo průnik přirozeného světla, ale zároveň by nemělo zabírat příliš mnoho prostoru v koupelně.

Výška vany: Vaňa by měla být umístěna tak, abyste z ní měli pohodlný výhled z okna. Důležitá je i výška okraje vany, která by měla odpovídat vašim fyzickým dispozicím.

Soukromí: Pokud máte okno s výhledem do sousedství, je důležité zvážit otázku soukromí. Můžete ho vyřešit pomocí záclon, žaluzií nebo fólií na sklo.

Typ vany: Při výběru vany pod okno se můžete rozhodnout pro samostatně stojící vanu, která je designovým skvostem, nebo pro vстроенou vanu, která je kompaktnější a nenáročná na údržbu.

Vanové zástěny: Pokud se rozhodnete pro vanu pod oknem, nezapomeňte na vanovou zástěnu, která zabrání rozstřikování vody. Na trhu je dostupná široká nabídka zástěn různých typů a materiálů.

Bezpečnost: Důležitá je i bezpečnost. Při umístění vany pod oknem dbejte na to, abyste měli dostatek místa na pohodlný přístup a abyste se při koupání neuderili o okenní rám.

Vana pod oknem

Vana pod oknem je skvělým způsobem, jak dodat vaší koupelně styl a funkčnost. S trochou plánování a inspirace si můžete vytvořit koupelnu snů, která vám přinese relax a pohodlí.

Nechte se inspirovat našimi fotografiemi a najděte si vanu pod okno, která se stane srdcem vaší koupelny. Nabízíme vám široký výběr van, vaňových zástěn, sprchových koutů a sprchových vaniček, z ktorých si vyberete tu pravou pro váš interié

Retro koupelny, které vás osln

Pokud vás fascinuje retro design a peníze potřebujete investovat na nákup samostatně stojící vany či jiných potřebných..

Luxusní koupelny pro mladé

Konečně se vám podařilo předělat své bydlení a potřebujete dokončit koupelnu. Poradíme pár nápadů, jak na to.

Stylové japonské koupelny

Japonci ekologický národ a při tvorbě koupelen myslí na životní prostředí. Jedním z nich je využití odtečené vody z umyvadla, kterou zrecyklují...

LED zrcadla v koupelně

LED zrcadlo se nijak neliší od běžného zrcadla, které jste umístili do své koupelny, kromě toho, že první je vybaveno LED světly.