Dostupnost výrobků!

Vážení zákazníci,
pro dostupnost vašeho výrobku si rozklikněte ROLETOVÉ MENU žádaného rozměru na podstránce.
Dostuposť ověřte popřípadě telefonicky na čísle + 420 775 900 401.

Koupelna inspirovaná Marokem

Představujeme vám fascinující svět marockého designu a jak můžete tuto exotickou inspiraci implementovat do své koupelny. Maroko, země bohatá na kulturu a historii, nabízí styl, který je záhadný, barevný a naprosto nezaměnitelný. Pojďme se podívat, jak můžete vytvořit koupelnu inspirovanou Marokem, která vám přináší pohodu a exotiku každý den.

Marocký design v koupelně přináší do vašeho každodenního života pohodu a záhadu orientu. S těmito tipy a inspirací můžete vytvořit koupelnu, která není jen místem hygieny, ale také místem relaxace a estetického požitku. Ať se vaše koupelna stane místem, kde se potkají moderní komfort a tradiční krása Maroka.

Koupelna inspirovaná Marokem

Jaká je charakteristika marockého designu?

1. Keramické mozaiky:

Marocký design je neoddělitelně spojen s ručně vyráběnými keramickými mozaikami. V koupelně můžete integrovat mozaikové obklady na zeď nebo podlahu, které dodají autentický nádech marocké atmosféry. Marocké keramické obklady jsou často ručně vyráběny, což jim dodává autenticitu a jedinečný charakter. Řemeslníci vyrábějí každý kus s láskou k detailům, což znamená, že žádné dva kusy nejsou úplně stejné. Tento osobitý přístup k výrobě přináší do koupelny jedinečný estetický dojem. Marocké keramické obklady jsou známé pro svoji výraznou a bohatou barevnou paletu. Často jsou využívány teplé odstíny jako tyrkysová, zlatá, oranžová, červená a zelená, které odrážejí bohatství barev nacházejících se v marockém kulturním dědictví.

2. Farby a vzory:

Nechybějící barvy a živé vzory jsou charakteristické pro marocký design. Použijte v koupelně teplé odstíny jako tyrkysová, oranžová a zlatá, abyste vytvořili vibrace, které připomínají sluneční Maroko. Marocké keramické obklady mají často zajímavé textury a reliéfy. Reliefy mohou být geometrické nebo organické a často přidávají hmatatelný aspekt k povrchu obkladu, což vytváří další vrstvovitý prvek do designu.

3. Stylová umyvadla a koupelnový nábytek:

Vyberte si umyvadlo s ručně zdobenými detaily a přidejte koupelnový nábytek s orientálními vzory. To vytvoří luxusní a pohodlný dojem.

4. Záhadné osvětlení:

Osvětlení hraje v marockém designu důležitou roli. Použijte lampy s barevným sklem nebo kovovými detaily, abyste vytvořili tajemnou atmosféru, která je charakteristická pro marocký styl.

Jak se můžeme inspirovat marockým designem:

1. Cestovatelský duch v interiéru:

Nechte se inspirovat cestovatelským duchem Maroka tím, že do koupelny přidáte suvenýry nebo umění z této exotické země.

2. Ručně vyráběné dekorace:

Investujte do ručně vyráběných dekorací a umění, které přinesou autenticitu do vašeho koupelnového prostoru.

3. Vyhledávejte unikátní koupelnové prvky:

Hledejte koupelnové prvky s marockým šarmem, jako jsou umyvadla, která zdobí ručně malované vzory.

Koupelna inspirovaná Marokem

V porovnání s Evropským designem, který se často drží jednodušších barev a forem, jsou marocké koupelny extravagantnější a nesou s sebou bohatou kulturní dědictví. Použitím těchto specifických keramických obkladů můžete do své koupelny vnést exotický dotek Maroka a vytvořit jedinečný prostor plný barev a historie.

Retro koupelny, které vás osln

Pokud vás fascinuje retro design a peníze potřebujete investovat na nákup samostatně stojící vany či jiných potřebných..

Luxusní koupelny pro mladé

Konečně se vám podařilo předělat své bydlení a potřebujete dokončit koupelnu. Poradíme pár nápadů, jak na to.

Stylové japonské koupelny

Japonci ekologický národ a při tvorbě koupelen myslí na životní prostředí. Jedním z nich je využití odtečené vody z umyvadla, kterou zrecyklují...

LED zrcadla v koupelně

LED zrcadlo se nijak neliší od běžného zrcadla, které jste umístili do své koupelny, kromě toho, že první je vybaveno LED světly.