Dostupnost výrobků!

Vážení zákazníci,
pro dostupnost vašeho výrobku si rozklikněte ROLETOVÉ MENU žádaného rozměru na podstránce.
Dostuposť ověřte popřípadě telefonicky na čísle + 420 775 900 401.

Luxusní koupelny pro mladé

Konečně se Vám podařilo předělat bydlení a potřebujete dokončit koupelnu?
Chcete udělat ze své koupelny luxusní prostor? Poradíme pár nápadů, jak na to.

Luxusní koupelny pro mladé

1. Příslušenství a dekorace s luxusním designem

Ve velkých vzdušných koupelnách si prostor žádá přírodní materiály, které tam dokáží dokonale vyniknout. Mnoho lidí by chtělo mít ve svých koupelnách dřevo. V takových prostorech se však používá velmi zřídka z důvodu, že se jedná o přírodní materiál, který není vhodný pro místnosti s vysokou vlhkostí. Nic však není ztraceno. V případě správné povrchové úpravy, můžete do koupelny použít koupelnový nábytek. K tomu pokud máte bezdverovú koupelnu přímo do ložnice, použití dřeva je zcela žádoucí a celý design tak zapadá do designu pokoje. Pokud máte dostatek prostoru v koupelně využijte moderní doplňky jako jsou vázy, květiny, speciální koupelnové nádoby na osobní hygienu ....
Pokud máte v plánu použít velkoformátové dlaždice, využijte zabudování zrcadla do zdi. V přípradě, že jsou keramické obklady již natažené na celé stěně, zavovážte si LED zrcadlo.

Příslušenství a dekorace s luxusním designem

2. Staré v kombinaci s novým

Nové keramické obklady v kombinaci s dlaždicemi, které jsou inspirovány starou keramikou, vytvářejí nezaměnitelnou atmosféru. Koupelna, v níž se budou dobře cítit milovníci starožitností i ti, kteří se dívají do budoucna a nadčasový design. Celou koupelnu můžete zařídit v studených jasných barvách, které se výborně kombinují např. se španělskou keramikou, která dodá koupelně šmrnc. Pokud se vám bude zdát, že koupelna působí velmi chladně, vyberete si správné osvětlení do koupelny, které prostor "oteplí". Popřípadě dodekorovat s moderními pletenými koši, koupelnovými rohožkami, či jinými dekorativními doplňky.

3. Vyzkoušejte středomořský design v kombinaci se zlatou

Zlaté prvky jako kohoutky nebo sprchová hlavice dodávají koupelně luxus. Díky nim se zdá, že v celé místnosti se dotýkají paprsky slunce. Celek doplňují černé doplňky, jako jsou nástěnné lampy nebo prostorný sprchový kout WALK IN. Koupelnu zdobí i dvě úzké dlouhé zrcadla v tmavém rámu. S tímto stylem jsou perfektně kombinované i přírodní materiály, např. dřevo. Tento typ koupelen je vhodný především pro mladé cestovatele, který se doma dlouho neohřejí. Takto nadizajnovaný koupelna s originálním středomořských charakterem v nich zanechává pocit dovolené, relaxaci a příjemných vzpomínek.

Zdroj: Projektant Bereniki Poray-Głazik / www.maxfliz.pl / Vyzkoušejte středomořský design v kombinaci se zlatou

Zdroj: Projektant Bereniki Poray-Głazik / www.maxfliz.pl

4. Tmavá koupelna pro odvážné

Fanoušky tmavých tónů koupelen jsou především svobodní muži. Nicméně pokud si muž se silnou osobností najde aktivní ženu, mohou často společně sáhnout právě po tmavších koupelnách. Všudypřítomný tmavý keramický či mramorový obklad v kombinaci se zlatou či medem barvu je vrchol luxusu, koupelně tak dají specifický charakter šmrncu. I když je téma tmavé a zlaté koupelny poměrně stále kontroverzní. Takové řešení dodává koupelně pozoruhodný efekt, budete se cítit jako v luxusním SPA.

Tmavá koupelna pro odvážné

Retro koupelny, které vás osln

Pokud vás fascinuje retro design a peníze potřebujete investovat na nákup samostatně stojící vany či jiných potřebných..

Luxusní koupelny pro mladé

Konečně se vám podařilo předělat své bydlení a potřebujete dokončit koupelnu. Poradíme pár nápadů, jak na to.

Stylové japonské koupelny

Japonci ekologický národ a při tvorbě koupelen myslí na životní prostředí. Jedním z nich je využití odtečené vody z umyvadla, kterou zrecyklují...

LED zrcadla v koupelně

LED zrcadlo se nijak neliší od běžného zrcadla, které jste umístili do své koupelny, kromě toho, že první je vybaveno LED světly.